Bedankjes

“Beste Frans, je was een geschenk uit de hemel voor ons. Mede dankzij jou was het herendiner een groot succes.

Mikki (Bilthoven)

“Beste Frans, Bedankt voor je heerlijke happen. Mijn gasten hebben zitten smullen en het zag er ook allemaal feestelijk en mooi uit. Al met al was ik erg blij dat het een succes was en al mijn dierbaren om mij heen waren en ik dus geen ogen aan alle kanten hoefde te hebben.

Mevrouw de Beer (Baarn)

“Frans,bedankt voor de overheerlijke hapjes. Er is erg van genoten, zowel door mijn collega’s als door mij. Ik ga zeker reclame voor je maken, ook voor de fijne communicatie en service. Dank je wel!!

Britta (Bunnik)

“Frans heeft voor onze familie van 33 personen een heerlijk driegangen buffet gekookt. Het contact met Frans verliep heel soepel en samen kwamen we tot een menu van Italiaans eten dat aantrekkelijk was voor jong en oud. Iedereen vond het heerlijk! Van harte aanbevolen!“
Hartelijke groet, 

Hans (Soest)

Frans heeft een heerlijk 4-gangen diner verzorgd voor de viering van mijn 40e verjaardag. Het vond plaats in het clubhuis van de watersportvereniging op het strand van Zandvoort. De 26 gasten waren erg enthousiast en de persoonlijke noot over de gerechten van Frans tijdens het diner, maakte het helemaal af! Bedankt voor het meedenken in de voorbereiding en tot een volgende keer.

Groetjes, Birgit en Harald (Zandvoort)

Wat organiseer je voor een lieve vriendin, die dol is op gezelligheid, muziek en lekker eten?? Juist, een avond die gevuld is met deze drie ingrediënten. En met Frans in de keuken worden de drie elementen samengesmolten tot 1 geheel en dus een zeer geslaagde avond! Frans, dank je wel voor jouw creatieve input, heerlijke gerechten en gezellige aanwezigheid!

Sandra (Bosch en Duin)

Een bijzondere avond met mooie herinneringen.
Bij elke herinnering een stuk muziek en mooie beelden.
Bij de muziek heeft Frans een toepasselijk gerecht uitgezocht.
Van Brabantse kazen bij het muziekstuk van Guus Meeuwis
tot en met de liefdescoktail met Rozenwater geinspireerd
op La Vie en Rose van Edith Piaf.
Erg smaakvol. Een avond vol met heerlijk eten, drinken
en heel veel dierbare herinneringen.

Krista (Zeist)

Als een vrijgezellenavond zo kan smaken dan doe je iets goed. Je proeft de passie van de kok voor alle gerechten die smaakvol waren. Kruiden die overgaan in de structuren van de diversiteit van de gerechten, geweldig.
Frans draagt met zijn uitstraling bij aan de sfeer.
Fijne avond met een geweldige kok.
Dank!

Groeten
Nicole (Amersfoort)

Beste Frans, Dank je wel voor een super avond.

Ted (Utrecht)

Hoi Frans, Ontzettend bedankt voor het heerlijke diner en de hele verzorging die top was! Wij hebben een heerlijke avond gehad en voelden ons helemaal gefêteerd in ons eigen huis. Dank je wel,

Thijs en Merlijn (Bilthoven)

Hoi Frans, Ik wil je nogmaals onze grote, grote complimenten maken voor je prestaties, bedankt!
Nogmaals dank,

Elsbeth (Bilthoven)

Beste Frans,
Zoals mijn moeder al per SMS had laten weten, was het etentje een geweldig succes. Het eten was heerlijk; smakelijk en mooi in balans. Tomatensoep erg vers en verfijnd. Curry, knapperige groenten en inderdaad mild gekruid. Erg lekker. Kwarktoetje met limoenschilreepjes als finishing touch. Porties waren precies goed en zijn dan ook smakelijk opgegaan.
Nogmaals dank,

Rob (Utrecht)

Hoi Frans,
Afgelopen zaterdag, 2 oktober, van je kookkunsten mogen genieten! Absoluut super! De vegetarische quiches waren heerlijk en de mozzarella met room en limoen om naar de hemel te schrijven! Om Op Te Eten is aan iedereen aan te raden! Ga zo door!
Groetjes,

Arjan en Annemarie (Amstelveen)

Beste Frans,
De rijsttafel die je op mijn verjaardag serveerde was meer dan erg lekker. En wat ik ook enorm waardeerde was dat -na je vertrek- mijn keuken er uit zag alsof je er niet geweest was….

Nanni (Bosch en Duin)

Zeldzaam lekker, ik ga je zeker weer inhuren.

 Heleen (de Bilt)

Hi Frans,
Bij deze wil ik je bedanken, ik denk ook namens alle anderen, voor uitstekende eten. Sloot zeer goed aan op het thema wat we voor ogen hadden: een culinair weekend. En ook de wijnproeverij ging erg goed. Iedereen vond het leuk.
Dus nogmaals bedankt

Niels (Utrecht)

Vrijdag hadden we ‘Om op te eten’ over de vloer. Frans zette ons een proeverij voor om te kunnen beoordelen of zijn kookkunsten in aanmerking komen als Kerstcadeau. Nou, wat ons betreft wel! Puree van aardappel en pompoen met rivierkreeftjes, een wildstoofpotje en nog veel meer lekkers. Allemaal begeleid door heerlijke bijpassende wijnen. Dus te veel gegeten en gedronken, Frans op zijn vingers gekeken, veel gepraat over eten, koken en de buitenlandse keukens, dus zeker voor herhaling vatbaar.

John en Maritza (Amersfoort)

Hoi Frans
Nog hartelijk dank voor het geweldige walking diner wat je voor ons gemaakt hebt tweede kerstdag. Iedereen is vol lof ! Het was helemaal zoals wij het ook in gedachte hadden, goed getimed en voortreffelijk van smaak.
Wat iedereen vooral op viel was, dat je zo rustig en kalm bleef!

Ans & Bert (Amersfoort)

Wat hebben we weer genoten van een bijzonder gezellige avond.
Een zeer bijzonder diner (met voortreffelijke wijnen!) hebben jullie
ons bereid – hulde aan de Le Chef, Frans, voor de vele smaakvolle
en zo mooi opgemaakte en opgediende gangen. Het was duidelijk
dat hij er plezier in had en dat er over de smaakcombinaties was
nagedacht. Ik heb veel van hem geleerd: de risotto met wat bospaddestoelen,
de puree met appel, het gebruik van mierikswortel, de subtiele pruimencompote,
etc.

Renée en Gijsbert (Den Haag)

Copyright Om Op te Eten 2010 | Webwerk door Juuth.com